Сенсорний перемикач STAG LED-500

Слідуючи за світовими тенденціями, компанія AC S. A. пропонує для газобалонного обладнання новий перемикач STAG LED-500.

Його головна особливість - це використання ємнісної сенсорної технології, яка на сьогоднішній день є найбільш прогресивною. При цьому повністю перероблений дизайн, адже перемикач бензин/газ - це головний елемент комунікації водія з електронним блоком управління ГБО. STAG LED-500 легко комутується з електронними блоками Q-покоління (QBOX PLUS, QNEXT PLUS, QMAX PLUS), може використовуватися в системах з прямим уприскуванням (STAG-400 DPI) і ГАЗОДИЗЕЛЬ (STAG-DIESEL).

Робоча панель кнопки виконана за ємнісною технологією, що виключає необхідність натискання, а для перемикання режимів достатньо лише доторкнутися до її поверхні. Подібна технологія раніше не використовувалася в таких пристроях, а її застосування дозволило виключити механічні частини і мінімізувати розмір. Це в свою чергу дало можливість зробити конструкцію перемикача максимально компактною і надійною, що дозволяє більш гармонійно вписувати її в панелі приладів сучасних автомобілів.

Список основних функцій нового перемикача (можливе розширення за рахунок додавання нових програмних функцій): · перемикання видів палива (бензин / газ); · індикація рівня газового палива в балоні; · аварійний запуск на газовому паливі; · звукова сигналізація (регульований рівень гучності) про режими роботи або системні помилки; · світлова сигналізація режимів роботи або помилок (Check Engine) з можливістю ручного або автоматичного регулювання рівня яскравості.