#

ГБО Landi Renzo EVO для Ford Escape 2.5

Марка:
FORD
Модель:
Escape
Рік випуску:
2019
Потужність:
171 к.с.
Тип двигуна:
розподілене впорскування, атмосферний
Об'єм двигуна:
2500
К-сть циліндрів:
4

        Ford Escape 2.5 - сучасний, привабливий та ретельно продуманий автомобіль із широким функціоналом, створений для того, щоб отримувати максимум задоволення від подорожі в поєднанні із динамічною їздою. 

    

    Таку динаміку забезпечує двигун об'ємом 2.5л з потужністю 171к.с., що потребує високі витрати пального. Щоб зменшити вартість пального та зберегети властивості динаміки двигуна достатньо встановити ГБО, але не просто ГБО а найкраще італійське ГБО від Landi Renzo.

 

    Для Ford Escape оптимальним рішенням буде автогазова система Landi Renzo EVO. Таке сучасне ГБО дозволить значно знизити витрати на пальне та зберегти експлуатаційні характеристики двигуна. Функціонал цієї системи настільки широкий, що дозволяє створити ідеальну автогазову систему на будь-якому з сучасних автомобілів у яких використовується розподілене впорскування палива.

 

    Тороїдальний балон об’ємом 47л для пропан-бутану змонтовано замість запасного колеса. За безпеку експлуатації газобалонного обладнання відповідає встановлений на балон мультиклапан стандарту AT02 R67-01, що має повний набір захисних механізмів.

 

    

     У салоні автомобіля монтується багатофункціональний перемикач газ/бензин, що гармонійно вписався в дизайн ніші перед ричагом управління коробки передач та виглядає як штатний пристрій.

 

    Монтаж та налаштування ГБО Landi Renzo EVO проведено на СТО ProfiGas Чернівці

 

Дата публікації: 09/06/2021