#

Landi Renzo Direct для KIA Sorento 3.3, GDI (безпосереднє впорскування)

Марка:
KIA
Модель:
Sorento
Рік випуску:
2017
Потужність:
294 к.с.
Тип двигуна:
безпосереднє впорскування, GDI
Об'єм двигуна:
3300
К-сть циліндрів:
6

    

Один із самих безпечних кросоверів у світі, флагман SUV-лінійки KIA Sorento 2017р. із двигуном 3.3 GDI потужністю 294к.с. із системою безпосереднього впорскування бензину, завітав до нас на СТО "ПрофіГаз Чернівці".

    

 

Специфіка двигунів із прямим впорскуванням у тому, що бензинові форсунки розміщені безпосередньо у камері згоряння, тому при роботі двигуна на газі повністю бензинові форсунки відключати не можна. Вони повинні охолоджуватися та прочищатися бензином. Завдяки цій технології значно знижується витрата пального та підвищуються екологічні показники, щоб відповідати суворим європейським нормам. І на сьогоднішній день встановлення ГБО на такі двигуни задача не з простих.

 

    На цей автомобіль змонтовано комплект італійського ГБО Landi Renzo Direct. Це система що дозволяє переобладнувати двигуни з прямим впорскуванням за рахунок одночасної подачі газового палива та бензину. Landi Renzo Direct забезпечує заміщення бензину газом більше ніж на 80%. А 20% бензинового палива подається через штатні форсунки, що забезпечує їх охолодженню і запобігає закоксуванню

 

    Замість запасного колеса, під днищем автомобіля, встановлено тороїдальний балон об’ємом 48 літрів, що забезпечує достатній запас ходу для повсякденної експлуатації. За безпечну експлуатацію автогазової системи відповідає мультиклапан Tomasetto AT02 R67-01.

 

   Завдяки наявності фаркопу, заправний вузол вдалось змонтувати під бампером. Відповідно виглядає гарно і саме головне - надійно.

 

    Монтаж та налаштування ГБО Landi Renzo Direct проведено на СТО ProfiGas Чернівці

Дата публікації: 07/06/2021