#

ГБО STAG 400 DPI для Hyundai Santa Fe 2.4 GDI

Марка:
Hyundai
Модель:
Santa Fe
Рік випуску:
2017
Потужність:
188 к.с.
Тип двигуна:
безпосереднє впорскування, GDI
Об'єм двигуна:
2359
К-сть циліндрів:
4

     Hyundai Santa Fe, як і кожен автомобіль Hyundai, побудований за найвищими стандартами якості. Вашій увазі пропонується  Hyundai Santa Fe 2017 року із двигуном 2.4 GDI (G4KJ) потужністю 188к.с. Система живлення пальним - безпосереднє впорскування, що надає азартну динаміку руху.

   

   На автомобіль змонтовано комплект польського ГБО STAG 400 DPI (блок А1). Ця система дозволяє переобладнувати двигуни з прямим впорскуванням за рахунок одночасної подачі газового пального та бензину, при цьому забезпечує заміщення бензину газом на 70%. А 30% бензинового пального подається через штатні форсунки, що забезпечує їх охолодження. Таке обладнання преміум рівня постачається виробником у вигляді повного комплекту, що гарантує повну сумісність всіх компонентів. У контролер STAG 400 DPI вмонтований адаптер зв'язку із штатним ЕБУ згідно протоколів OBDII/EOBD. STAG 400 DPI абсолютно безпечний для двигуна та форсунок, що підтверджено дорожніми тестами.

   

   Точність впорскування парів газу забезпечується форсунками STAG W02 BFC, що відбувається завдяки мінімальному часу відкривання і закривання. Такі форсунки дуже швидко реагують навіть на миттєві зміни керуючого сигналу.

   Подає пальне на форсунки продуктивний та стабільний редуктор STAG R01 (потужністю 250к.с., червоний), що забезпечує: стабільний тиск газу навіть у моменти різкого збільшення навантаження на двигун; належну температуру газу в процесі руху як в місті , так і на довгі дистанції; правильне випаровування газу, у тому числі при вкрай низьких температурах.

 

   У підпіллі багажного відсіку встановлено тороїдальний балон об’ємом 54 літри, що забезпечує достатній запас ходу для повсякденної експлуатації. При цьому запасне колесо залишилося розміщеним в штатній ніші, що дуже зручно.

 

   Монтаж та налаштування ГБО STAG 400 DPI проведено на СТО ProfiGas Чернівці

Дата публікації: 28/07/2021